Welkom bij Viisi Hypotheken!

Wat leuk, je hebt werken bij Viisi waarschijnlijk aangeklikt omdat je meer wilt weten over Viisi. We willen je graag meenemen in ons verhaal en vertellen wat onze drijfveren zijn, wat onze cultuur is en hoe we werken.

Welkom thuis! Dat is het gevoel dat we iedere nieuwe Viisionair willen geven als ze starten bij Viisi. En dat gevoel houden we met z’n allen, als heel team, in stand.

Alles draait bij ons om vertrouwen. Onze organisatiecultuur waarborgt dat onze Viisionairs hun werkomgeving absoluut als veilig beschouwen. Maar het strekt verder dan dat: het bevordert ook dat we ons ontwikkelen en onze talenten tot bloei komen.

Als organisatie zijn we er trots op dat we elke dag als team presteren én op de purpose waarvoor we werken. 

Wil je meteen in contact komen? Stuur dan een appje naar 020 280 7320.

Onze cultuur

We hebben bij Viisi eigenlijk maar één regel, en dat is onze gouden regel: “Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden”. We werken dus niet met tien kernwaarden, maar met één overkoepelende regel. Dat is makkelijker te onthouden en eenvoudig in de praktijk toe te passen. De rest blijkt dan vaak gewoon een kwestie van gezond verstand. En wie toch twijfelt, kan altijd aan een collega advies vragen.

Je hebt de vrijheid om je eigen tijd in te delen, in overleg met je team. Werk je een keer langer door? Dan plan je daarna wat extra vrije tijd in. Bij Viisi hebben we veel vrijheden, maar we vinden het wel belangrijk (én het is natuurlijk heel erg leuk) dat we regelmatig op kantoor werken. Niets is leuker dan je collega's fysiek te spreken, maar je kunt ook van elkaar leren! Natuurlijk kun je ook dagen thuiswerken, dat kun je gewoon in je team bespreken.

We vinden het belangrijk elkaar beter te leren kennen. Binnen en buiten werktijd. Vandaar dat collega’s regelmatig uitstapjes voor elkaar organiseren. Borrels, stranddagen, een jaarlijkse skireis: het gaat bij ons om meer dan werk alleen. Maar ook hier geldt: wees jezelf en doe alleen mee waar je jezelf prettig bij voelt.

Onze purpose

We steken onze ambities niet onder stoelen of banken, we gaan voor marktleiderschap. Niet omdat groei op zich een doel is, maar omdat we de financiële sector willen veranderen. Wat betekent dat concreet? We willen beter kwalitatief advies, meer op de lange termijn gericht (rationeel) en duurzamer. De hypotheekmarkt moet CO2 neutraal worden, of simpel gezegd; eigenlijk zouden we met zijn allen de ambitie moeten hebben in hoog tempo alle huizen die gefinancierd worden ook meteen moeten verduurzamen.

Lees hier meer over hoe wij de wereld zien.

Veel bedrijven zetten hun klanten op de eerste plaats. Wij kiezen voor een andere benadering, omdat we ervan overtuigd zijn dat onze eigen mensen op de eerste plaats komen. People First. Dat is voor ons zo klaar als een klontje, immers als de werknemer niet lekker in zijn of haar vel zit, hoe kun je dan de klant uitstekend helpen?

We kijken in eerste instantie niet naar je werkervaring en vakinhoudelijke kennis. Nee, voor ons sta jij als mens op nummer één. Wat telt is of je bij de Viisi-cultuur past, maar natuurlijk ook of de Viisi-cultuur ook bij jou past.

We kunnen natuurlijk heel veel schrijven over waarom werken bij Viisi zo bijzonder is, maar we kunnen dit nog veel beter laten zien. Wij delen daarom graag onderstaand filmpje, gemaakt door Corporate Rebels, waarin werken bij ons uitgelicht wordt.

Hieronder vind je onze carrièremogelijkheden. Op dit moment hebben wij vaste teams in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. We willen graag uitbreiden met teams in Rotterdam en Eindhoven, om ook in die steden klanten nog beter van hypotheekadvies te kunnen voorzien. Kies de vacature die bij je past en solliciteer. Eerst meer weten? Lees dan rustig verder op deze pagina.

Ons sollicitatieproces geeft jou en ons volop de mogelijkheid om te kijken of we goed bij elkaar aansluiten. Bekijk welke stappen we doorlopen om te kijken of wij de juiste match zijn!

Wil je stage lopen?

Omdat we al onze collega's intern opleiden, hebben we helaas geen capaciteit om stages te begeleiden. Mocht dat in de toekomst veranderen dan zullen we dat op onze website vermelden.

Het Viisi-DNA

Belangrijke vraag in de zoektocht naar nieuwe collega’s: of jij in onze organisatie past én of de organisatie bij jou past.

 • Je wilt óók op je werk volledig jezelf kunnen zijn (dit vinden we heel belangrijk);
 • Je vind het belangrijk dat de klanten een uitstekende service krijgen;
 • Door je nauwkeurigheid en zorgvuldigheid is die service ook nog eens van de beste kwaliteit;
 • Je bent niet bang om zelf het initiatief te pakken. Sterker nog, hier haal je de motivatie uit om te blijven groeien;
 • Je voelt je betrokken bij het bedrijf. Maar nog belangrijker is je betrokkenheid bij mede-Viisionairs, zodat we gezamenlijk de beste resultaten bereiken.

Werken bij Viisi betekent

Beloning

 • Een eigen salarismodel gebaseerd op de top 25% salarissen in de markt (combinatie van peers/vakgebied);

 • Unieke beloningsmethode met vaste verhoging per jaar, zie daarvoor ook de informatie in de voor jou interessante vacature;

 • Pensioenvoorziening zonder eigen bijdrage.

Ontwikkeling

 • Met je team het plan bepalen voor jouw ontwikkeling binnen Viisi;

 • Denk daarbij aan (interne) trainingen of een opleiding.

Zorgeloos reizen

 • Je eigen NS Business Card voor het gebruik van de trein, tram, metro, bus en je kunt er ook gemakkelijk een OV-fiets mee huren.

Welzijn

 • Op de grotere kantoren van Viisi hebben we iedere dag een gezamenlijke lunch;

 • De leukste teamevents;

 • En sponsoring van jouw sportteam.

Werken in een bedrijf zonder managers.
En zelf bepalen hoe jij je rollen invult.

Oké, dit is waarschijnlijk anders dan wat je gewend bent wanneer je je oriënteert op een nieuwe uitdaging. Maar wij doen dingen graag anders

Als Viisionair neem je zelf het initiatief en kun je iedere dag op je eigen manier invulling geven aan je werk. Werken doen we in zelfsturende teams. En hoe dat werkt lees je op onze pagina over holacracy.

Ons motto? Do what you love, love what you do. Zo maken we samen een inspirerende en coole werkplek. Met dagelijks een gezonde lunch, vers fruit en een feestje op z'n tijd.

Een werkplek die je de mogelijkheid biedt om je eigen dromen te realiseren, waarin we iedere dag meer impact maken én een stap dichterbij onze purpose komen.

Looptijd contracten

Eerste arbeidscontract: 7 maanden, inclusief 1 maand proeftijd
Tweede arbeidscontract: 6 maanden
Derde arbeidscontract: 12 maanden
Vierde arbeidscontract: onbepaalde tijd

Wat we verder nog bieden

Wat bijvoorbeeld te denken van een sabbatical? Iedere Viisionair krijgt eens in de 5 jaar de mogelijkheid om op onbetaald sabbatical te gaan voor een periode van maximaal 3 maanden.

Ook op het gebied van betaald ouderschapsverlof doen we graag een stapje extra. Voor zowel moeders als voor Viisionairs waarvan hun partner is bevallen, bieden we 9 weken betaald verlof, die ze over een periode van 1 jaar na de geboorte van het kind mogen opnemen.

Fijne werkomgeving

Je thuis voelen, dat vinden we echt belangrijk. Je ziet je collega’s soms vaker dan je eigen familie of vrienden. Naast hard werken maken we dan ook echt een ding van plezier maken. Regelmatig is er een borrel (thema’s worden bedacht door alle Viisionairs, dus verwacht bijvoorbeeld pubquizes, darttoernooien en spelletjes doen in een strandtent). Ieder kwartaal zitten we één etmaal op een externe locatie om te brainstormen over de toekomst en vinden we het enorm belangrijk dat successen met het hele team worden gevierd.

Last but not least!

 • Kritisch zijn en blijven op
  onze processen en procedures;

 • Van iedere (werk)dag een betere willen maken;

 • Groeien, leren, studeren!
  Je financiële kennis voortdurend bijwerken;

 • Goed georganiseerd zijn. In control zijn van je werk.

Work hard, play hard!

Great Place to Work

Viisi is een best workplace sinds 2016, en sinds 2019  nummer 1 in Nederland! In 2021 zijn we zelfs uitgeroepen tot nummer 1 in Europa

B Corp Certificied

April 2024


Keurmerk talentontwikkeling

Expert in talentontwikkeling in 2016, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023.

Onze locaties

Wil je weten op welke locaties Viisi een kantoor heeft? Bekijk ze hier. Ons hoofdkantoor bevindt zich op het Surinameplein in Amsterdam.