Senior Hypotheekacceptant

Solliciteer nu

Senior Hypotheekacceptant

Jij levert een essentiële bijdrage aan de performance van onze consultants. Dankzij jou kunnen zij zich volledig richten op wat ze het liefste doen: adviseren.
Je bent verantwoordelijk voor het traject vanaf het indienen van de hypotheekaanvraag tot aan het moment dat het dossier finaal akkoord wordt bevonden. Je zorgt dat dit efficiënt en soepel verloopt.

Dit is jouw bijdrage aan het WOW-gevoel van de klant!

Full-time · Amsterdam Surinameplein (HQ)

Jouw toekomstige collega's?

Kun jij goed verbanden leggen, is accuratesse jouw 'middle name' en ben je communicatief sterk? Bewijs dan dat Senior Hypotheekacceptant bij Viisi jou op het lijf geschreven is!

Als Senior Hypotheekacceptant ben je actief in de Holacracy cirkel Smooth Operations en lever jij een impactvolle bijdrage aan de performance van de cirkel van onze consultants: Realising Dreams.
Jij zorgt ervoor dat de consultants zich volledig kunnen richten op het adviseren. Tevens zorg jij voor het opbouwen van een kwalitatief hoogwaardig dossier dat in één keer wordt geaccordeerd. Eventuele problemen los je voortvarend op met jouw sterke communicatieve vaardigheden en vakkennis. 

Wat ga je doen als Senior Hypotheekacceptant?

 • Je wordt deel van een hecht en ervaren team, waarbij plezier in het werk voorop staat;
 • Je wordt de eerste maand ingewerkt door een vaste begeleider;
 • Je dient hypotheekaanvragen en overlijdensrisicoverzekeringen in en controleert alle hypotheekdocumenten voordat deze naar de maatschappij worden gestuurd;
 • Je anticipeert op eventuele latere problemen in dossiers en ondervangt deze;
 • Je zorgt voor een solide onderbouwing van het dossier;
 • Je onderhoudt contact met maatschappijen over hypotheekaanvragen en strijkt eventuele hobbels snel glad;
 • Je draagt bij aan een sterke relatie met de maatschappijen, zowel met de acceptanten als de accountmanagers;
 • Je hebt intensief contact met de consultants over de voorbereiding en voortgang van de hypotheekaanvragen;
 • Je houdt onze klanten op de hoogte over de voortgang van de aanvraag en vraagt eventueel ontbrekende stukken bij hen op;
 • Je draagt continu bij aan het verbeteren van de processen en aarzelt niet om input te geven.

Jouw rol bij Viisi


Grote kans dat je nu denkt: maar wat wordt mijn rol nou eigenlijk? Kijk dan eerst maar eens naar onze organisatiestructuur. Zoals je kunt zien werken we in cirkels (soort teams) met daarin specifieke rollen. En binnen de verschillende rollen die je vervult, ben je volledig autonoom. Met andere woorden: jij bent de baas en jij bepaalt zelf hoe we binnen jouw rol van A naar B komen. Bij ons geen managers die ’s morgens vertellen wat je vandaag moet gaat doen.

De belangrijkste rollen die jij gaat vervullen zitten in de Smooth Operations cirkel. Nu kan het zijn dat een Viisionair al wat langer bij ons actief is graag buiten z’n comfortzone wil stappen of voor de variatie eens wat anders wil doen. Geen probleem, juichen we zelfs toe. Dankzij onze flexibele organisatiestructuur regelen ze dat gewoon zelf.

Wat vinden wij zelf?

Jeroen

"Work hard, play hard staat bij Viisi centraal. Het geeft een super gevoel om met Viisionairs te mogen werken met een ondernemers-mentaliteit. Samen zetten we iedere dag een stap vooruit!"

Fedor

"Naast dat we een slimme en lerende organisatie zijn, vind ik de menselijke kant van Viisi en de wetenschap dat iedereen wat voor elkaar over heeft onze grootste kracht."

Je salarisstrook

Ook over ons beloningssysteem doen we niet geheimzinnig. Zo informeren we je niet alleen over het startsalaris en de salarisontwikkeling op korte termijn, maar hoor je van ons ook wat je op lange termijn gaat verdienen. Hierbij hebben we een aantal uitgangspunten:

 • Onze basissalarissen behoren tot het topkwartiel in het vakgebied
 • Jouw startsalaris is afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring dat je hebt. Het basissalaris is € 2.670,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en per jaar relevante werkervaring tellen we er € 113,- bruto per maand bij op. Als relevante werkervaring beschouwen wij acceptatiewerkzaamheden bij hypotheekverstrekkers en/of serviceproviders. Andere werkervaring beoordelen wij altijd op individuele basis
 • Heb je bijvoorbeeld 10 jaar relevante werkervaring? Dan is je bruto maandsalaris € 3.800,-
 • Op iedere 'werkverjaardag' bij Viisi gaat je bruto maandsalaris met € 113,- omhoog. 

 • Bij 3, 6 en 9 jaar in dienst vieren we je werkjubileum. Dan krijg je een extra verhoging van 1,25 keer de standaard salarisverhoging.

 • Vakantiegeld en de dertiende maand ontvang je als persoonlijk budget in je eigen benefit shop, waarin je extra verlofdagen kunt aan- of verkopen, of fiscaal vriendelijk aankopen kunt doen, bijvoorbeeld een abonnement op een sportschool of een fiets. Maar je kunt er ook voor kiezen om het bedrag uit te betalen op je bankrekening. Kortom, jij beslist!

Herken je jezelf?

Je bent een ervaren acceptant. Je werkt secuur, bent analytisch en ondernemend. Als Senior Hypotheekacceptant lever je een belangrijke bijdrage aan een soepel en prettig hypotheekproces en draag je zo direct bij aan een positieve klantbelevening. En verder: 

 • Werken bij een jong, snel groeiend bedrijf past bij jou:
  je toont van nature veel initiatief, je kunt goed meebewegen in de organisatie, je houdt van een uitdaging en je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt aantoonbaar ruime ervaring als hypotheekacceptant;
 • Gedegen kennis van zakelijke kredietverlening is een pré;
 • Je bent leergierig, integer en loyaal;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (het gaat ons vooral om jou als persoon);
 • Je bent in het bezit van de volgende diploma's: WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen.

Bij Viisi zien we je het liefst zoals je bent, bij ons kun je helemaal jezelf zijn. 

We maken voor deze vacature geen gebruik van bemiddelingsbureaus of externe recruiters.

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer direct via de knop hieronder. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via 020 280 73 20.

Neem de uitdaging aan en solliciteer!

Locaties Amsterdam en omstreken

Je vindt onze kantoren door het gehele land. In en rondom Amsterdam hebben we meerdere kantoren. Zie hier een overzicht van al onze vestigingen. Ons hoofdkantoor zit op het Surinameplein.

Amsterdam HQ Surinameplein 124