Financieel Administratief Medewerker (uren in overleg)

Solliciteer nu

Financieel Administratief Medewerker (uren in overleg)

Onze eigen mensen op één: dat vinden we bij Viisi belangrijk. Pas dan kunnen we ons werk écht goed doen.

Vind je het leuk om veel administratieve werkzaamheden te verrichten voor bijvoorbeeld onze boekhouding en salarisadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time · Amsterdam Surinameplein (HQ)

Jouw toekomstige collega's?

Jij bent het aanspreekpunt voor collega's, de accountant en klanten voor alles rondom de financiële administratie en ontzorgt collega's bij het bestellen van (kantoor)benodigdheden.

Als Financieel Administratief Medewerker bij Viisi zorg je dat de werkzaamheden nauwkeurig en zorgvuldig worden verwerkt, waardoor alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Wat ga je onder andere doen als Financieel Administratief Medewerker?

 • Verwerken van de volledige debiteuren- en crediteurenadministratie en de bankafschriften, oftewel de complete boekhouding;
 • Verwerken van de salarisadministratie (inclusief de wijziging bij de secundaire arbeidsvoorwaarden);
 • Bestellen van (thuis/kantoor) benodigdheden voor (nieuwe) collega's;
 • Ondersteunen bij de maand- en kwartaalafsluiting en het voorbereiden van het jaarwerk voor de accountant;
 • Bespreken van de budgetten met andere rollen en het toevoegen van de budgettering aan de boekhouding.

Jouw rol bij Viisi

Bij Viisi werken we in zelfsturende teams. Deze teams worden cirkels genoemd. De belangrijkste rollen die jij gaat vervullen zitten in de cirkels Administration en Organize. De purpose van Administration is het hebben van een complete en duidelijk inzichtelijke boekhouding. Bij Organize draait het om het goed regelen van alles met betrekking tot bestellingen, abonnementen, organisatorische zaken en andere details bij Viisi. Binnen deze purpose zijn de cirkelleden volledig autonoom in het uitvoeren van de rollen.

Als je meer wil weten over onze organisatiestructuur kan je deze hier bekijken. Op het moment dat er buiten je hoofdcirkel rollen zijn die je zou willen uitvoeren juichen wij dat toe, alleen maar leuk om te variëren in je werkzaamheden! Dankzij onze flexibele structuur regelen we dat gewoon zelf.

Wat vinden wij zelf?

Margy

"De afwisselende werkzaamheden binnen de boekhouding maken het werk heel leuk. Omdat je daarnaast ook collega's blij kan maken met het bestellen van de nodige spullen is elke dag anders."

Esmee

"Vanwege de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid kun je zelfstandig aan de slag met de verwerking van onze boekhouding. Omdat het niet alleen de verwerking is maar omdat je ook met de budgettering en de jaarrekeningen bezig bent kun je jezelf steeds blijven ontwikkelen."

Je salarisstrook

Ook over ons beloningssysteem doen we niet geheimzinnig. Zo informeren we je niet alleen over het startsalaris en de salarisontwikkeling op korte termijn, maar hoor je van ons ook wat je op lange termijn gaat verdienen. Hierbij hebben we een aantal uitgangspunten:

 • Onze basissalarissen behoren tot het topkwartiel in het relevante vakgebied
 • Jouw startsalaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Het basissalaris is € 2.157,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en per jaar relevante werkervaring tellen we daar € 103,- bruto per maand bij op
 • Op iedere 'werkverjaardag' bij Viisi gaat je bruto maandsalaris met € 103,- omhoog. 
 • Bij 3, 6 en 9 jaar in dienst vieren we je werkjubileum. Dan krijg je een extra verhoging van 1,25 keer de standaard salarisverhoging.
 • Je vakantiegeld en de dertiende maand ontvang je als persoonlijk budget in je eigen benefitshop, waarin je extra verlofdagen kunt aankopen of kiezen om het bedrag uit te betalen op je bankrekening. Kortom, jij beslist!

Herken je jezelf?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in boekhoudkundige richting en/of de nodige werkervaring in dit vakgebied;
 • Je hebt cijfermatig inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig en weet goed de prioriteiten te kunnen stellen;
 • Je houdt ervan om zelfstandig aan de slag te gaan en initiatief te nemen;
 • Je bent een teamplayer. Je vindt het vanzelfsprekend om ergens bij te springen wanneer dit nodig is;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend, professioneel Nederlands;
 • Je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen.

Wees welkom bij Viisi, en wees vooral jezelf. 

We maken voor deze vacature geen gebruik van bemiddelingsbureaus of externe recruiters.

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer direct via de knop hieronder. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Esmee of Margy via 020 280 73 20 of werkenbij@viisi.nl.

Neem de uitdaging aan en solliciteer!

Je krijgt van ons altijd een reactie op je sollicitatie. Niks gehoord? Check dan even je spambox of neem contact met ons op.

Surinameplein 124
Amsterdam